Activiteiten

Veel van de mooiste fietsroutes van de Ardennen liggen in het gebied rond Trois-Ponts. Het terrein in deze regio is zeer gevarieerd, met zacht glooiende heuvels, uitdagende beklimmingen en vlakke stukken in de valleien. Hierdoor biedt het mogelijkheden voor fietsers van alle niveaus. Niet alleen voor ervaren wielrenners dus, ook de meer relaxte fietser vindt hier zijn gading.

Er is ook de goede kwaliteit van de wegen: andere streken in de Ardennen zijn gekend en soms zelfs gevreesd voor hun pokdalige oppervlakken, maar de wegen rond Trois-Ponts zijn goed onderhouden en bieden gladde fietsoppervlakken, wat de veiligheid en het comfort tijdens de fietstochten ten goede komt. Er is in de omgeving ook voldoende toegang tot fietsverhuur en reparaties.

Onze vakantiewoning is perfect uitgerust om wielergroepen te ontvangen. Er is een afsluitbare fietsenberging, voor de mountainbikers is er voorziening om de fiets schoon te maken, en de grote sauna en het binnenzwembad doen alle kuitenkramp binnen de kortste keren vergeten…

MONT SAINT JACQUES

Activiteiten
in de buurt

Fietsen, wandelen, vogels spotten, paardrijden, skiën, kajakken… voor de meest avontuurlijke mens of de trage genieter, voor ieder wat wils.

In Saint Jacques, met zijn prachtige omgeving en toplocatie voor sporten en natuur, kan je heel het jaar lang terecht voor een topvakantie. Begin alvast met plannen!